Waar je lint voor kunt gebruiken

Het is alweer even geleden dat mijn blog op Yezz Gifts in het teken stond van het knutselartikel lint. Niet zomaar een artikel, want lintjes worden eigenlijk al sinds jaar en dag gebruikt bij tal van knutsel activiteiten. Vandaag staat mijn blog op Yezz Gifts dan ook in het teken van lintjes en alles wat je ermee kunt doen. Veel plezier bij het lezen en hopelijk kom je iets te weten dat je nog niet wist over lintjes en de toepassingen voor lint.

Lint: waar gebruiken we het voor?

Lintjes zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. De bekendste lintjes die er zijn, zijn de lintjes die om cadeaus zitten. Maak zelf eens een spontane tekening van een cadeau en de kans is groot dat je er, bewust of onbewust, een lint omheen tekent. Het lint kan ook gebruikt worden om er ook nog een strikje bovenop te plaatsen. Enfin, als we alleen al kijken naar de toepassingen voor lint op bijvoorbeeld cadeautjes en andere presentjes, zien we tal van mogelijkheden.

Nog meer

Maar er is meer. Zo gebruiken veel creatieve mensen lint bij allerlei andere knutselwerkjes. Wat te denken van decoratie op feestjes? Langs een trapleuning kan het heel erg leuk staan om lint te gebruiken. Ook andere themafeestjes lenen zich vaak perfect om lint te gebruiken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de toepassingen voor lint? Dan raad ik je aan om even contact met mij op te nemen. Dat kan door te reageren op deze blog (zie hieronder) of mijn een e-mail te sturen. Mijn adres is elders op deze pagina te vinden.